شهر كمبريج در ايالت ماساچوست آمريكا، براي اولينبار در تاريخ خود يك زن مسلمان را به عنوان شهردار انتخاب كرد.
سمبل صديقي زن جوان ۳۱ سالهاي است كه خانوادهي او زماني كه وي ۲ ساله بود، برندهي لاتاري مهاجرت به آمريكا شدند و از شهر كراچي پاكستان به آمريكا آمدند.
سمبل صديقي ليسانس «سياست عمومي» از دانشگاه «براون» دارد و همچنين در رشتهي حقوق در دانشگاه «نورث وسترن» تحصيل كرده است. او از ابتداي جواني وارد فعاليت در جامعهي مدني باهمستان خود شد و يكي از جواناني است كه نهادي غيردولتي براي توسعه و حمايت و تشويق جوانان كمبريج براي مشاركت در باهمستان خود راه راهاندازي كردند. اين نهاد غيردولتي، چندسال بعد به «شوراي جوانان كمبريج» تغيير و توسعه پيدا كرد و يكي از نهادهاي مشورتي موثر در تصميمهاي شهر براي جوانان است.
صديقي همزمان با تحصيل، شروع به همكاري با نهاد غيردولتي ديگري كرد كه هدف آنها توسعه و بهبود امنيت اجتماعي و فعاليتهاي اجتماعي كودكان و جوانان در باهمستانهاي كوچك بود.
سمبل صديقي براي دومين بار پياپي بود كه به عضويت شوراي شهر كمبريج انتخاب شده بود. او در رايگيري اعضاي شوراي شهر، در همان دور اول رايگيري، اكثريت آرا را كسب كرد و به عنوان شهردار انتخاب شد.
صديقي در گفتوگويي با نشريهي «كمبريج كرانيكل» گفت:«براي من تماشاي تلاش والدينام براي ساختن يك زندگي تازه در كشوري تازه كه همهچيز از زبان گرفته تا فرهنگاش با خانهي آنها متفاوت بود، مثل يك عمل قهرمانانه هر روزه بود. قهرمانان خاموش مثل والدين من در اين شهر و در اين كشور فراواناند. من اين تلاش و پايداري را در ميان خانوادههاي بسياري در محلهي كودكي و نوجوانيام ديدم و اينها براي من انگيزهبخش بود كه وارد سياست شوم و تلاش كنم باهمستان خود را جاي بهتري كنم.»
خانم صديقي اعلام كرد كه فراهم كردن خانههاي مسكوني بيشتر با نرخ اجارهي معقول و مناسب، اولويت اصلي او در ادارهي شهر كمبريج است. او همچنين تاكيد كرد كه يكي از سرفصلهاي برنامههاي او اين است كه امكانات برابر تحصيلي در شهر را توسعه دهد و مدارس شهر را تشويق خواهد كرد كه معلمهاي بيشتري از گروههاي اقليت استخدام كنند تا مربيان تحصيلي دانشآموزان شهر، از پيشينههاي متنوع باشند. او ميگويد براي او «ديگري، هميشه اولويت است.»
شهر كمبريج، شهري است كه دانشگاه «هاروارد» و دانشگاه «ام آي تي» كه هر دو از معتبرترين دانشگاههاي جهاناند، در آنجا واقع شدند.
در آمريكا از سال ۲۰۱۶ تاكنون، ۱۳۸ سياستمدار مسلمان توانستند وارد شوراهاي شهر، پارلمان و ديگر سمتهاي دولتي انتخاباتي شوند.
یکشنبه ۲۹ دی ۹۸ ۰۳:۰۸ ۹۸ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است